Cum. Oca 15th, 2021

2 min read

VEZİRKÖPRÜ ALTERNATİF DOĞA SPORLARI VE OFFROAD KULÜBÜ DERNEĞİ

2. OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI ve GÜNDEMİ

Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği Tüzüğü Madde 7 : Olağan Genel Kurul 3 yılda bir Ocak ayı içerisinde Yönetim Kurulunca belirlenecek gün yer ve saatte toplanır.

Yönetim Kurulumuzun 31/12/2012 tarih ve 2012/20 kararı ile Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği 2. Olağan Genel Kurulu 27/01/2013 Pazar günü saat 19:00’da Vezirköprü Bedesten içindeki dernek binamızda yapılacak olup, çoğunluk sağlanamazsa 2. Toplantı 04/02/2013 Pazartesi günü aynı yerde ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verilmiştir.

2. Olağan Genel Kurul toplantısı duyuruları kulübümüzün resmi internet sitesinde (www.veziroff.org) yapılacaktır. Genel Kurul üyelerinin kayıt işlemleri belirtilen adreste saat 18:00-19:00 arası yapılacaktır. Kimlik ibraz etmek zorunluluğu olması nedeniyle, üyeler T.C kimlik belgelerini yanlarında bulunduracaklardır.

Genel Kurul Üyelerine ilanen duyurulur.

Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneği

GÜNDEM

1. Toplantı yeter sayısının tespiti

1. Divan Başkanı ve Divan Üyelerinin seçimi, gündemin okunması ve oylanması, Divan Kuruluna Genel Kurul tutanaklarını imzalama yetkisi verilmesi,

1. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması
  2. Açılış konuşması (Kulüp Başkanı tarafından)
  3. Faaliyet ve Denetleme raporunun görüşülmesi ve Yönetim, Denetim Kurullarının İbrası ve oylanması
  4. Dernek Tüzüğünde Tadilat Yapılması.
  5. Başkan adaylarının konuşması,
  6. Başkan, Yönetim, Denetim Kurullarının asil ve yedek üyelerinin seçimi,

1. Sandıkların kapatılması, oyların tasnifi ve tutanak düzenlenmesi, seçim sonuçlarının açıklanması
  2. Genel Kurulca seçilen Kulüp Başkanının teşekkür konuşması,
  3. Dilekler, temenniler ve kapanış.

yorum